«Υπάρχει πλάνο και πειθαρχία»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 08:51
«Υπάρχει πλάνο και πειθαρχία»
Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του για την ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου και τον τραυματισμό του. Όπως τόνισε ο Ισλανδός «Υπάρχει σαφές πλάνο και πειθαρχία στο παιχνίδι μας».

Για τον Νίκο Κωστένογλου ανέφερε: «Τραυματίστηκα στο πρώτο του ματς, αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος και ενημερώνεται συνέχεια για την πορεία της αποθεραπείας μου».

Για τον τραυματισμό του είπε: «Δεν πονούσα ακριβώς, αλλά το κορμί μου ήταν σε κατάσταση σοκ. Στην αρχή φοβόμουν να κοιτάξω το πόδι μου, αφού πίστευα πως το θέαμα θα ήταν άσχημο. Ευτυχώς μέσα στην ατυχία μου στάθηκα σχετικά τυχερός».

Όσο για την πρόσφατη επέμβαση ανέφερε: «Ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό και επίπονο. Έπρεπε να αφαιρεθούν οι βίδες που ήταν απίστευτα μακριές και διαπερνούσαν το κόκαλο. Ο πόνος ήταν έντονος, αλλά, όταν ξύπνησα, όλα ήταν καλά».

Κλείνοντας επεσήμανε: «Όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα το κόκαλο θα επανέλθει στο φυσιολογικό του βάρος και πόσο γρήγορα θα θρέψει ο μυς. Είναι ξεκάθαρο πως σκοπεύω να είμαι έτοιμος πριν τελειώσει η σεζόν. Πότε θα είναι αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 09:09