Ο Γιάννης Μώραλης είναι από σήμερα το «αφεντικό» ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

Κι αυτό γιατί μετά από τη θέση του Δ’ αντιπροέδρου στην διοίκηση των Πειραιωτών, αλλά και την ενασχόλησή του με το κομμάτι της επικοινωνίας, ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναβάθμιση του Γιάννη Μώραλη ανακοινώθηκε διά στόματος του μεγαλομετόχου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην απογευματινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Σε αυτήν το «παρών» έδωσαν εκτός από τους Μαρινάκη και Μώραλη, ο α΄ αντιπρόεδρος, Σωκράτης Κομινάκης, ο γενικός αρχηγός, Τάσος Μητρόπουλος, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, και ο τιμ μάνατζερ, Κυριάκος Δουρέκας.

Μετά την απογευματινή σύσκεψη ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε διά ζώσης το προγραμματισμένο φιλικό της ομάδας των Ανδρών, επί των Νέων, που βρήκε τους πρώτους να επικρατούν με 4-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους Άνδρες χατ-τρικ έκανε ο Πάντελιτς (19΄, 41΄, 49΄) ενώ σκόραρε και ο Φουστέρ (32΄). Τα γκολ της ομάδας των Νέων σημείωσαν οι Τζούνιορ (17΄) και Βάντερσον (46΄).

Με τους Άνδρες αγωνίστηκαν οι: Νικοπολίδης (31΄ Μπάμποβιτς), Μοντεστό, Μέλμπεργκ (31΄ Μιραλάς), Γκαλίτσιος, Ιμπαγάσα (31΄ Ντουντού), Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Νέμεθ, Ριέρα (31΄).

Με τους Νέους αγωνίστηκαν οι: Πάρντο, Λάβδας, Λυκογιάννης, Ρέτζο, Πετρόπουλος, Λεάντρο, Πάνουελ, Τζούνιορ, Αριανούτσος, Βάντερσον, Κουρτάνοβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλάχος, Κουλός, Πολυχρονάκης, Σούκιας, Μακαρόνας, Διβανές, Αλεξανδρής, Σούλης.

Ο Ουρτάδο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Αύριο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 10:30 και ακολούθως θα λάβουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, ενώ στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της Δευτέρας (19:00).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης