Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Όσκαρ Γκονζάλεθ. Ο Ισπανός βρέθηκε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μίλησε για τη νέα του ομάδα και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή των “ερυθρόλευκων” στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

“Θα πρέπει να ξέρετε ότι όλα έγιναν μέσα σε τέσσερις ημέρες. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που μίλησα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μου εξήγησε πόσο με θέλει, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθω. Το πιο δύσκολο ήταν να αλλάξω χώρα”, τόνισε αρχικά ο Όσκαρ και συμπλήρωσε: “ Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Θα κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και θα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η θέση μου είναι να παίζω πίσω από τον σέντερ φορ και από κει έχω πετύχει πολλά γκολ στην Ισπανία. Ελπίζω να κάνω το ίδιο και στον Ολυμπιακό. Ξέρω πολύ καλά πού έχω έρθει και πόσο μεγάλες απαιτήσεις έχει ο σύλλογος. Αυτό που προέχει είναι να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας μέσα στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι σημαντικό για μένα που η ομάδα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι θα προκριθούμε”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, οι Πειραιώτες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για θετική κατάληξη στο… φλερτ με τον Ντούσερ. Από εκεί και πέρα συνεχίζουν να… το παλεύουν για την περίπτωση του Ντούντα, ενώ στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα του Ιβάν Κλάσνιτς και του Ουρουγουανού Αλμπίν της Χετάφε.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης