Υπέρ της αύξησης των ομάδων ο Μαχλάς

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011, 17:52
Υπέρ της αύξησης των ομάδων ο Μαχλάς

Υπέρμαχος της αύξησης των ομάδων της Super League σε 18 εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, ο οποίος έτσι τάχθηκε υπέρ της σχετικής πρότασης του συνεταιρισμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την εισήγηση της Super League για αύξηση του αριθμού των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα: «Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να βρεθεί, για να τελειώνει αυτή η κατάσταση και να αρχίσει η κανονική διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Ήταν ομόφωνη η σκέψη. Πιστεύουμε ότι είναι καλό να γίνουν 18 ομάδες. Πιστεύουμε ότι είναι καλό και για την NOVA που έχει τα δικαιώματα. Το θέμα είναι να βγαίνουν οι ημερομηνίες. Αυτό γίνεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι για να υπάρχουν προβλήματα ή διχόνοια ανάμεσα στις ομοσπονδίες. Δεν ξέρω τον νόμο που μπορεί να πατήσει για να γίνει αυτή η αλλαγή. Πρέπει να τελειώσει, όμως, αυτό που γίνεται γρήγορα. Με την πρόταση αυτή φαίνεται πως υπάρχει μια διέξοδος και αυτό είναι το σημαντικό. Το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο».

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Βατσινά: «Νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια να βρεθεί μια λύση. Δεν είναι τόσο δύσκολο να υπάρξει συμφωνία, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο και πως δεν πάει το θέμα».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Μετά από Γολγοθά που έχουμε περάσει από τα πλέι-οφ και τις καταστάσεις, είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Η ομάδα δείχνει ότι σταθεροποιείται και η πορεία δίνει αισιοδοξία σε φιλάθλους και εμάς στη διοίκηση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011, 18:02