Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σιένα. Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρόλευκων» είπε πως είναι περήφανος που αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως παρά τη μεγάλη πρόκριση η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

«Τεράστια επιτυχία, δεν πίστευαν πολλοί σε εμάς, ούτε καν στο TOP 16. Είχαμε πολλές καλές και πολλές άσχημες βραδιές, αλλά είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Στους Αγγελόπουλους, στους προπονητές μας, στο προπονητικό τιμ, στους πάντες. Οι Αγγελόπουλοι μας στηρίζουν καθημερινά. Σε όλους συγχαρητήρια, τρομερή προσπάθεια», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό προσπαθώ να το κάνω από την αρχή. Όλη τη σεζόν αυτό κάνω. Ήταν απίστευτος ο κόσμος. Συγκλονιστικός ο κόσμος, μας έδωσε τεράστια ώθηση και είμαι χαρούμενος που τους φέραμε κοντά μας. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μην πάμε πολύ μακριά. Αυτό υπάρχει στον Ολυμπιακό, όταν κάνουμε κάτι καλό, ύστερα πέφτουμε απότομα. Τα πόδια μας στη γη, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Πάλι ευχαριστώ τον κόσμο και με το καλό στην Πόλη. Θέλω να μιλάω για την δικιά μου την ομάδα, όχι για άλλα πράγματα», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης