Ηρακλής: Έκκληση για στήριξη από τους Κατσιαμπή και Κράβαρικ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010, 17:50
Ηρακλής: Έκκληση για στήριξη από τους Κατσιαμπή και Κράβαρικ
Οι Τάσος Κατσαμπής και Αντρέι Κράβαρικ, δύο παίκτες-σύμβολα για τον Ηρακλή ένωσαν τις φωνές τους, απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο του «γηραιού» για να στηρίξει οικονομικά τον σύλλογο.

«Κάνω έκκληση μέσα από την καρδιά μου ο καθένας να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Χρειάζεται να αφήσουμε όλοι τους εγωισμούς μας και ο κόσμος ό,τι τον έχει κάνει να απομακρυνθεί. Πρέπει να έρθουν όλοι κοντά στον Ηρακλή και να βοηθήσουν όπως μπορούν. Λυπάμαι που το λέω, αυτήν την στιγμή ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη θέση. Έχει έρθει, όμως, πλέον στα χέρια του κόσμου του και αυτό με κάνει αισιόδοξο. Κοιτάζουμε μπροστά με οδηγό τον κόσμο μας.

Η ομάδα θα ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη της, θα αποκτήσουμε ξανά τον σεβασμό και θα έρθουν και πάλι επιτυχίες», ανέφερε ο πρώτος και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι στρατιώτης του Ηρακλή. Για να κάνεις μια ομάδα πρέπει να έχεις έναν κορμό και να κάνεις προσθήκες, όχι πολλές, ώστε να φτιαχτεί ένα σύνολο που να μπορεί να κοιτά στα μάτια τους υπόλοιπους συλλόγους. Τα τελευταία χρόνια αυτό δε συνέβη στον Ηρακλή. Γίνονταν πολλές μεταγραφές, περισσότερο για εντυπωσιασμό. Έτσι δε γίνεται ομάδα, αυτή είναι η γνώμη μου και έτσι βλέπω ότι γίνεται σε άλλες ομάδες», τόνισε ο Κατσαμπής.

Από την πλευρά του, ο Κράβαρικ είπε: «Βρισκόμαστε εδώ για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι οι Ηρακλειδείς να πάει καλύτερα το ποδόσφαιρο. Οι βολεϊμπολίστες είμαστε μια αλυσίδα στην οικογένεια του Ηρακλή, περιμένουμε και εμείς καλά αποτελέσματα από το ποδόσφαιρο. Θυμάμαι πηγαίναμε σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια για την Ευρώπη και φωνάζαμε. Αυτές οι μέρες θέλουμε να έρθουν πίσω. Σαν αρχηγός του βόλεϊ θα βοηθήσω και προσωπικά. Πιστεύω πως αυτή η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα, θα ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ήταν κάποτε».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010, 17:50