Με θετικό αποτέλεσμα «απέδρασε» από το «Καυτανζόγλειο» η Κέρκυρα, καθώς απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τον Ηρακλή, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 67ο λεπτό ο «γηραιός» είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κυριαζή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να εστιάζουν πρωτίστως στην αμυντική λειτουργία τους και να προσπαθούν να «χτυπήσουν»  σε κάποια αντεπίθεση.

Η ομάδα που απείλησε πρώτη ήταν η Κέρκυρα στο 10΄, όταν ο Επστάιν έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα, αλλά ο Στολτίδης δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Το σουτ του Ρόμπλες στο 15΄ δεν ανησύχησε τον Κωνσταντόπουλο, ενώ το ίδιο συνέβη και στην απέναντι εστία, με τα σουτ των Τσίγκα (17΄) και Χαμπλ (21΄) να αστοχούν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους αντίπαλους πιο δραστήριους και την ομάδα του Ουζουνίδη να απειλεί πρώτη, όταν το πολύ καλό σουτ του Σολτάνι (52΄) πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «Φαίακες» έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Ελευθερόπουλος «νίκησε» τον Καλαντζή και απέκρουσε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του.

Στο 67΄ ο Πάμπλο Λίμα εκτέλεσε φάουλ, ο Κυριαζής βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στο δεξί δοκάρι της Κέρκυρας, στη μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων.

Προϊόντος του χρόνου οι αντίπαλοι άρχισαν να ρισκάρουν επιθετικά, με τον Μάρα να σπαταλά σπάνια ευκαιρία, σουτάροντας άουτ από το σημείο του πέναλτι (75΄), και τον Στολτίδη να τον μιμείται δύο λεπτά αργότερα, στέλνοντας, μόνος απέναντι στον Ελευθερόπουλο και από τα 3-4 μέτρα, με κεφαλιά τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Ηρακλής-Κέρκυρα 0-0

Κίτρινες: Μαχόπ, Χοσέμι – Βενέτης, Μαϊστόροβιτς

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Κυριαζής, Λίμα, Στάμου, Πίτου Γκαρσία, Μαχόπ, Σολτάνι (83΄ Τσίτας), Ρόμπλες (55΄ Επαλέ), Ζερκά (65΄ Μάρα).

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):
Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Τσίγκας (64΄ Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (76΄ Γραμμόζης), Κοντοδήμος, Γκουστάβο (46΄ Μίχος), Επστάιν, Μακρής.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης