Ο Ανδρέας Παντελή είναι και με τη… βούλα πλέον ο νέος «ισχυρός» άνδρας, καθώς ανέλαβε και επίσημα το «τιμόνι» της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου του «γηραιού» επικυρώθηκε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου η ανάληψη του μάνατζμεντ από τον Κύπριο επιχειρηματία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διεξήχθη σήμερα, Τετάρτη 03/03, η πρώτη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, υπό την παρουσία του κ. Ανδρέα Παντελή. Πραγματοποιήθηκε η γνωριμία του κ. Παντελή με τα μέλη του Δ.Σ, ενώ, παράλληλα, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα της επικαιρότητας της ΠΑΕ και του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ο κ. Παντελή υπογράμμισε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι προσδοκά στην καλύτερη δυνατή συνεργασία με τα μέλη του, προς όφελος του ΗΡΑΚΛΗ και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρχει άμεση και καθημερινή επαφή.

Μάλιστα, στην επόμενη προγραμματισμένη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα προκύψουν και οι πρώτες αποφάσεις για θέματα, που αφορούν στην ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ανδρέας Παντελή ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόθεσή του να αρχίσει κύκλο επαφών με λειτουργικούς και θεσμικούς φορείς της «κυανόλευκης» πραγματικότητας, αρχίζοντας από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου, κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου, η οποία διεξάγεται απόψε (03/03) στις 20:00, στα Γραφεία της ΠΑΕ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης