Παρελθόν αποτελεί για τον Ηρακλή ο Μανόλης Τουμπόγλου, ο οποίος, κατόπιν αιτήματος της διοίκησης, παραιτήθηκε από το πόστο του γενικού αρχηγού της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον κ. Τουμπόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον κ. Μανώλη Τουμπόγλου, τον ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, σε στιγμές ιδιαιτέρως δύσκολες και του εύχεται το καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. Οι πόρτες του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι πάντοτε ανοικτές για τον ίδιο, ως εκλεκτό μέλος της «κυανόλευκης» οικογένειας».

Απο την πλευρά του ο Μανόλης Τουμπόγλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Χθες (14/01) το βράδυ η Διοίκηση της ΠΑΕ, ζήτησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας και την παραίτησή μου. Όπως ήταν φυσικό, κατόπιν της απαίτησης από την Διοίκηση, υπέβαλα την παραίτησή μου, για να συμβάλλω στην αγωνιστική ηρεμία της ομάδας, στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες διέρχεται. Εύχομαι από ψυχής το καλύτερο για τον ΗΡΑΚΛΗ μας, τον οποίο υπηρέτησα, υπηρετώ και θα υπηρετώ με την αγάπη μου και την αφοσίωσή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης