Σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπούρμπο ήρθαν σήμερα οι διοικούντες την ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι ιθύνοντες του «γηραιού» κατέβαλαν στον 27χρονο οπισθοφύλακα την πρώτη δόση των χρημάτων που του οφείλονται, προκειμένου να διακόψει την εξέλιξη του αιτήματος αφαίρεσης βαθμών από τους «κυανόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, συνεχίστηκαν σήμερα οι πληρωμές προς τους παίκτες, που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας, με τους Στέλιο Ηλιάδη και Γιώργο Μπαντή να «παίρνουν σειρά».

Στην Αθήνα η διοίκηση για τη ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την αδειοδότηση

Στην Αθήνα αναμένεται να μεταβούν αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, και ο διοικητικός σύμβουλος, υπεύθυνος οικονομικών, Αλέξης Κεσόπουλος, προκειμένου να επισκεφθούν τα γραφεία της Super League και της ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι δύο ιθύνοντες του γηραιού θα συναντηθούν με τον γενικό διευθυντή, Πατρίκ Κομνηνό, με τον οποίο θα συζητήσουν διεξοδικά όλα τα ανοικτά θέματα, που έχουν να κάνουν με τον Ηρακλή.

Ένα από αυτά είναι το θέμα των δόσεων από τα τηλεοπτικά, που «καίνε» αυτήν την περίοδο τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι πασχίζουν να δώσουν λύσεις στα οικονομικά.

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Γιάννης Τάκης και Αλέξης Κεσόπουλος, θα έχουν επαφή με τους αρμοδίους της Επιτροπής Αδειοδότησης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο τομέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης