Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία προσέθεσε στο πλούσιο παλμαρέ του ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε στη Μελβούρνη τον Τζαμπάρ Ασκέροφ στα σημεία, μετά από πέντε δυνατούς και αμφίρροπους γύρους.

Ο Ζαμπίδης γνώρισε την αποθέωση στη Μελβούρνη από τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας πρωταθλητής και το επιτελείο του επέστρεψαν χθες βράδυ στην Ελλάδα με το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια. Εκεί ο Ζαμπίδης γνώρισε εκ νέου την αποθέωση από πολυάριθμους φίλους του που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν!

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χιλιάδες Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου, τόσο μέσα στο στάδιο όσο και νοερά, καθώς και το team που με προετοίμασε και ταξίδεψε μαζί μου, για την πολύτιμη και ουσιαστική υποστήριξη που είχα για τη νίκη. Ήταν ένας σκληρός και θεαματικός αγώνας. Ήμουν πιο επιθετικός και είχα πιο καθαρά και ουσιαστικά σημεία έναντι του αντιπάλου μου. Χαίρομαι που τα προπονητικά προγράμματα τα οποία ακολούθησα απέδωσαν στο μέγιστο, με αποτέλεσμα τη νίκη», δήλωσε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής.

Με αυτό τον αγώνα ο Μιχάλης Ζαμπίδης έφθασε τις 141 νίκες σε 158 αγώνες, με 84 νοκ άουτ, ενώ στην Αυστραλία έφθασε τις 17 νίκες σε 19 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης