Εισαγγελία Πειραιά: Στο αρχείο και η υπόθεση της φιέστας τίτλου του Ολυμπιακού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 01:55
Εισαγγελία Πειραιά: Στο αρχείο και η υπόθεση της φιέστας τίτλου του Ολυμπιακού

Στο αρχείο αγνώστων δραστών κατέληξε μία ακόμη υπόθεση που διερευνούσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open».

Ο λόγος για την έρευνα που είχε παραγγείλει η διευθύνουσα την Εισαγγελία, Κατερίνα Δημητριάδη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν ποινικές ευθύνες για τη φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο, παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό. 

Οπως είχε αποκαλύψει η «Δίκη στο Open», χιλιάδες φίλοι της ομάδας του Πειραά γιόρτασαν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, χωρίς μάσκες, δίχως αποστάσεις και με μηδενική τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Μάλιστα, με εγκύκλιο από τον περασμένο Μάρτιο, ο εισαγγελέας Αρείου, Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε ζητήσει από τους εισαγγελείς όλης της χώρας να παρεμβαίνουν άμεσα και να σχηματίζουν δικογραφίες εναντίον όσων παραβαίνουν τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η Εισαγγελία Πειραιά ωστόσο, σύμφωνα με το υλικό που συγκέντρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, κατέληξε στην αρχειοθέτηση της έρευνας, για τους παρακάτω λόγους:

- Oι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού είχαν ζητήσει με ανακοινώσεις, να μην γίνουν πανηγυρισμοί, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

- Οταν έγινε η φιέστα, τα κρούσματα στη χώρα μας ήταν μηδαμινά.

- Δεν προέκυψε ότι κόλλησε κάποιος κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στους δρόμους του Πειραιά.

- Οι περισσότεροι από αυτούς που συμμετείχαν ήταν ανήλικοι (!)

Πηγή: dikisports.blogspot.com

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 02:02