Από ένα γκολ σημείωσαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του και ο Νίκος Νιόπλιας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους υπόλοιπους αστέρες Σισέ, Γκοβού, Μπουμσόνγκ και Λέτο, όπως και παίκτες που δεν υπολογίζει για το αρχικό σχήμα των «πράσινων».

Η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 1-1 ήταν ο Ατρόμητος. Στο 24’ ο Καντέ ανέτρεψε τον Μπαζίνσκι και ο Περόνε από την άσπρη βούλα του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Έντεκα λεπτά μετά ο Γκοβού με ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ατρόμητος είχε και δοκάρι με τον Μπρίτο να σημαδεύει το οριζόντιο του Φερνάντες ένα λεπτό πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 24′ πεν. Περόνε – 34′ Γκοβού

Κίτρινες κάρτες:


Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Μιχαηλίδης, Φαβάλι (74΄ Καραλής), Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (63΄ Σφακιανάκης), Καμαρά (26΄ Τάτος), Περόνε (63΄ Μπρίτο), Νάστος (68΄ Ολιβέιρα), Καραγκούνης (60΄ Σαγκανόφσκι).

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας):
Καρνέζης (46΄ Φερνάντες), Σαριέγκι (62΄ Μπίαρσμιρ), Μπουμσόνγκ (78΄ Μελίσσης), Σεϊταρίδης (62΄ Μαρίνος), Καντέ (86΄ Σταμπολζίεφ), Σιμάο , Ζιλμπέρτο, Κλέιτον (62΄ Γκάμπριελ), Γκοβού (78΄ Μάντζιος), Λέτο (86΄ Μαυρίας), Σισέ (78΄ Πετρόπουλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης