Σε όλα ισόπαλοι αναδείχτηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο παιχνίδι τους με αντίπαλο την πιο έτοιμη Μπράγκα, καθώς η κανονική διάρκεια έληξε με το σκορ 1-1 ενώ και τα πέναλτι έληξαν… 4-4, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό του τουρνουά Αλγκάβρε, στο πλαίσιο του οποίου διεξήχθη ο αγώνας, κάτι τέτοιο προβλέπεται.

Ο Ανδρέα Τάτο, μετά από σέντρα του Μοντέστο, πλάσαρε ιδανικά κι άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους στο ξεκίνημα του ματς (στο 7ο λεπτό), για να ισοφαρίσει στο 35ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Λίμα για τους Πορτογάλους. Ο Ολυμπιακός «πατούσε» καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως έκανε την εμφάνιση της η κόπωση και η Μπράγκα ήταν αυτή που είχε την πρωτουβουλία των κινήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γκολκίπερ των ερυθρολεύκων, Μέγιερι, έβαλε την υπογραφή του στο ματς, αφού κράτησε το «Χ» με μια εκπληκτική απόκρουση στο τέλος, σε κεφαλιά του Κουστόδιο.

Στα πέναλτι οι δύο ομάδες αστόχησαν από μία φορά. Για τον Ολυμπιακό ο Σιόβας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Μέγιερι «διόρθωσε» αποκρούοντας το πέναλτι του Βιάνα.

Επόμενο τεστ για τους ερυθρόλευκους, την Παρασκευή απέναντι στη Νιουκάστλ, στο ίδιο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ του Τάτο:

Η ισοφάριση του Λίμα:

Η διαδικασία των πέναλτι:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοδέστο (74΄Σουμπίνιο), Χολέμπας (46΄Ποτουρίδης), Σιόβας, Μανωλάς, Φέισα, Μανιάτης (46΄Φετφατζίδης), Τάτος (46΄Παπάζογλου), Αμπντούν (74΄Βλαχοδήμος), Λυκογιάννης, Μήτρογλου (46΄Τζεμπούρ)

Μπράγκα: Κιμ, Ντουγκλάο, Βινίσιους, Κουστόδιο, Βιάνα, Σαλίνο, Μοσορό, Άλαν, Μπαρμπόσα, Λίμα και Έλντερσον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης