Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Λάρισα και ΑΕΚ στο «Αλκαζάρ», μετά το ισόπαλο 1-1, σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στο 90’ οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Φωτάκη, ενώ με τη σέντρα ο Ράφικ Τζιμπούρ με πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.

Τα πολλά λάθη και οι πολλές μονομαχίες «έκλεψαν» την παράσταση στο πρώτο ημίχρονο και στέρησαν από το παιχνίδι τις πολλές ευκαιρίες. Στο 5’ από κόρνερ του Στέλιου Γιαννακόπουλου, ο Ηλίας Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ. Στο 25’ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον «Stelios» να κάνει το τακουνάκι και τον Ζουράφσκι να μην μπορεί να πλασάρει τον Σάχα σε τετ-ατετ. Στην επαναφορά ο Βενετίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Αργεντινού τερματοφύλακα. Τρία λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά με τον Σκόκο να σουτάρει άουτ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» βελτιώθηκαν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και στο 52’ ο Μπλάνκο από καλή θέση σούταρε πάνω στον Κοτσόλη, ενώ στο 64’ ο Πελετιέρι με το κεφάλι σημάδεψε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Η Λάρισα ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 90’ με τον Φωτάκη να πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ και να νικά τον Σάχα. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, αφού με τη σέντρα ο Τζιμπούρ με πλασέ, από γύρισμα του Μαντούκα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κίτρινες κάρτες: Γιαννακόπουλος, Γκουέλα – Κουτρομάνος, Ενσαλίβα, Εντίνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Μπουκουβάλας, Κατσιαρός (46′ Γκουέλα), Ααράμπ, Ιγκλέσιας (71′ Πάρα), Γιαννακόπουλος (86′ Ιλιτς), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ζουράφκσι.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Κουτρουμάνος, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Πελετιέρι, Καφές (59′ Μαντούκα), Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μπλάνκο (88′ Πλιάτσικας), Σκόκο (73′ Εντίνιο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης