Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ στο «Καυτανζόγλειο», στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο «δικέφαλος του Βορρά», που έπεσε στην τρίτη θέση, άνοιξε το σκορ με τον Μουσλίμοβιτς στο 37’, ενώ για τον Ηρακλή ισοφάρισε ο Γιάντσης στο 55’.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βιτόλο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πιο σημαντική φάση του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 38ο λεπτό του αγώνα ο Βλάνταν Ίβιτς πέρασε την κάθετη μπαλιά για τον Ζλάταν Μουσλίμοβτις και ο Βόσνιος με πλασέ άνοιξε το σκορ για το «δικέφαλο του Βορρά».

Εκεί που ο αγώνας όδευε προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, αφού ο Βιτόλο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, εκμεταλλευόμενος την αριθμητική του υπεροχή. Στο 55ο λεπτό ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά και αφού η μπάλα πέρασε απ’ όλους ο Γιάντσης την έστειλε στα δίχτυα και παραβίασε την εστία του Χαλκιά για πρώτη φορά μετά από… 817 λεπτά στη Σούπερ Λίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προηγηθεί και πάλι στο 75’, όμως το σουτ του Αραμπατζή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες. Δοκάρι είχε όμως και ο Ηρακλής. Ο Επστάιν… ισοφάρισε τα δοκάρια στο 86’, ενώ δύο λεπτά μετά ο «γηραιός» έχασε μοναδική ευκαιρία για να κλέψει τη νίκη όμως ο Μαλεζάς έδιωξε με τον ώμο πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παπαζαχαρία.


Κίτρινες κάρτες:
Αραμπατζής, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Μάρτος, Μάρα, Ριμόλντι.

Κόκκινες κάρτες: 45′ Βίτολο

Ηρακλής (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Μαρτός, Μάρκες (37′ Γιαννούλης), Παπαστεριανός, Ριμόλντι (48′ Γιάντσης), Μάρα (87′ Βέλλιος), Επστάιν, Πίτου Γκαρσία, Ίακομπ.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Εντίνιο (46′ Σορλέν), Μουσλίμοβιτς (81′ Κουτσιανικούλης), Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαβίνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης