Από ένα γκολ σημείωσαν Ηρακλής και Atalanta στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη στην Ιταλία. Στο 49’ ο Denis Epstein άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Oleg Protasov, ενώ η ομάδα του Bergamo ισοφάρισε στο 70’ με τον Christian Tiboni. Στο 50’ η ομάδα του Angelo Gregucci έχασε πέναλτι με τον Fabio Caserta, ο οποίος νικήθηκε από τον Μπαντή.

Να σημειώσουμε πως ο Ηρακλής αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Kowalewski, Περπερίδη, Ιωαννίδη, Die, Κονέ, Touma, Piloto. Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός παιδιού ηλικίας μόλις δύο ετών, φιλάθλου του ιταλικού συλλόγου, που έχασε πριν από δύο μέρες τη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έγινε ένα καλό και δυνατό φιλικό, με μία ομάδα που έπαιξε σκληρά μέχρι και “βρώμικα”. Για να γίνουμε πιο δυνατοί ήταν καλό το σημερινό τεστ. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε, όμως, ακόμη καιρό για να βελτιωθούμε. Η όρεξη και ο τσαμπουκάς που έδειξαν τα παιδιά στο γήπεδο, παρότι είναι και κουρασμένα, με κάνουν να βλέπω το αύριο του Ηρακλή θετικά», δήλωσε ο Oleg Protasov.

Ηρακλής (Oleg Protasov): Μπαντής, Martos (75΄ Σαρακατσάνος), Γιαννούλης, Παπαζαχαριας (75΄ Κατσαμπής), Lequi, Παπαστεριανός, Φούφουλας, Milano (68΄ Γιάντσης), Epstein (75΄ Βουτσιάς), Dica (46΄ Iacob), Bosnjak (60΄ Αγρίτης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης