«Είστε ανεπιθύμητος κ. Τσίπρα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009, 13:44
«Είστε ανεπιθύμητος κ. Τσίπρα»

Persona non grata, είναι για τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Με επίσημη επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία υπογράφεται από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Φάνη Βουτσαρά, προς το γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, καλείται ο Αλέξης Τσίπρας να μην παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μέγαρο Μουσικής, όπου θα παρουσιαστεί η έκδοση της Ιστορίας των 100 χρόνων της ομάδας.

Στην επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, σε δηλώσεις του, έκανε λόγω για  απειλές και ύβρεις, από την πλευρά του επίσημου Παναθηναϊκού με αφορμή βεβαίως την απόφαση του ΣτΕ.

Καθώς «η ΠΑΕ Παναθηναικός ούτε απειλεί, ούτε απειλείται, ούτε υβρίζει, ούτε αφήνει αναπάντητες τις ύβρεις» εκφράζει την επιθυμία της σε αυτή τη γιορτινή για το σύλλογο ημέρα να μην παραβρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση, αν και αρχικά είχε προσκληθεί.

Τσίπρας: "Ναι στο γήπεδο όχι στο εμπορικό" 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, επισήμανε πάντως ότι η θέση του κόμματος του είναι, «ναι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, όχι στο εμπορικό κέντρο».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι πρέπει να αποσυνδεθεί η κατασκευή του γηπέδου, από αυτή του εμπορικού κέντρου, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός, μπορεί και πρέπει να έχει γήπεδο.

«Ο Παναθηναϊκός θα χτίσει ένα γήπεδο και βάζω στοίχημα γι΄αυτό» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που στηλίτευσε τη στάση του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, ενώ επιτέθηκε κατά του επιχειρηματία Μπάμπη Βωβού αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λέγοντας: 

«Ή οι σύμβουλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που διαχειρίστηκαν την υπόθεση είναι ερασιτέχνες και πρέπει να τους αλλάξουν, ή υπάρχουν άλλα συμφέροντα που δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε και τα οποία "παντρεύουν" επιχειρηματικά συμφέροντα των ίδιων με εκείνα του κ. Βωβού».

Η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009, 13:44