Ο Ντουντού Σεαρένσε, μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, χαρακτήρισε «νίκη υπερηφάνειας» το χθεσινό θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (6-0), με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν και μαθηματικά τον 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε ενθουσιασμένος για την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στους οπαδούς της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια νίκη υπερηφάνειας που μας έδωσε τον φετινό τίτλο. Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός πως ο κόσμος μας γιόρτασε μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν ξανά γεμάτο και μας βοήθησε αρκετά», τόνισε αρχικά. Στην συνέχεια επισήμανε: «Η διοργανώτρια αρχή κατέστησε σαφές ότι θα δώσει τον τίτλο στο τελευταίο ματς και στις 16 Απριλίου. Χαίρομαι που αυτό θα γίνει στον Πειραιά, όπου θα το γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας».

Εν τω μεταξύ την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Φετφατζίδης θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, που θα βρεθούν σε γνωστό πολυκατάστημα, το απόγευμα της Τρίτης (21/03)

«Την Τρίτη 22 Μαρτίου & ώρα 7 το απόγευμα οι Γιάννης Παπαδόπουλος & Ariel Ibagaza θα είναι στο Public στο Πασαλιμάνι για να φωτογραφηθούν με τους φίλους του Ολυμπιακού & να δώσουν αυτόγραφα.  Όσοι βρεθούν το απόγευμα της Τρίτης 22 Μαρτίου στο Public Πειραιά θα μπουν σε κλήρωση με δώρα της αγαπημένης τους ομάδας*!  Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας, Γρηγορίου Λαμπράκη 152-154, Πειραιάς», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης