Με 1-0 ηττήθηκε από τη Χετάφε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ του Europa League.

Η «Ένωση»… πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα στο ματς, καθώς βρέθηκε να χάνει από το 4′, μετά το γκολ του Μίκου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο είχε αρκετά προβλήματα στη δημιουργία φάσεων, ενώ ήταν ορατές και οι αδυναμίες της στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Θλάση ο Γκέντζογλου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάββας Γκέντσογλου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό, αποχώρησε  με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έδωσε τη θέση του στον Παντελή Καφέ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση, ωστόσο αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να γίνει ακριβέστερη διάγνωση και να εκτιμηθεί ο χρόνος που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος (73΄ Κλοναρίδης), Γκέντσογλου (24΄λ.τρ. Καφές), Κάρλος, Λυμπερόπουλος (55΄ Λαγός), Γκούντγιονσεν (65΄ Σιλαμάς), Μπέλεκ (84΄ Λεονάρντο).

Χετάφε (Λουϊς Γκαρθία):
Μόγια, Ντίαζ, Μανέ, Λάσεν, Μίκου (46΄ Κολούνγκα), Κάστρο, Τόρες, Κασκέρο, Ροντρίγκες, Αμντέλ (86΄ Σαρντινέρο), Λόπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης