Απόλυτα ειλικρινής μέσω των λεγομένων του παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό ο Βλάνταν Ίβιτς, παραδεχόμενος ότι δεν περίμενε ότι η ομάδα του θα έφτανε σε μια ευρεία νίκη με 3-0.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι αυτές τις μέρες που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας δούλεψε κυρίως στην ψυχολογία των παικτών και πρόσθεσε ότι δεν αισθάνεται μεγάλη πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Αλλάξαμε πράγματα στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Κυρίως στο σύστημα. Ήμασταν πειθαρχημένοι, είχαμε κατοχή, και πολλές ευκαιρίες πριν από το πρώτο γκολ. Όλα τα παιδιά έβγαλαν το 100% και δίκαια πήραμε τη νίκη».

Για το πολύ δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Υπήρξαν και φέτος παιχνίδια που η ομάδα μπήκε καλά. Η ομάδα ήταν πεσμένη ψυχολογικά μετά την ήττα με τον Πανθρακικό. Είχαμε λίγες ημέρες να δουλέψουμε, αλλά ξαναλέω δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία μέσα από τις προπονήσεις και τις ομιλίες που κάναμε με τα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μπορώ να πω πως περίμενα θα κερδίσουμε 3-0. Περίμενα αντίδραση και πως θα έχουμε συγκέντρωση. Σημασία έχει το μηδέν στην άμυνα. Έγινε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο σε ένα πολύ κακό γήπεδο. Ήθελε εξυπνάδα σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο αντιδράσαμε καλά και κάναμε όσα λέγαμε. Δίκαια πήραμε τους τρεις πόντους».

Για την προσωπική του συνεισφορά: «Δεν άλλαξα κάτι σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου. Δούλεψα με αρκετά παιδιά που είχα στην Κ-20. Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό , αλλά εμείς με δουλειά θα βγάλουμε όλα τα στοιχεία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Η καρέκλα του προπονητή είναι δύσκολη. Δεν μπορώ να πω πως έχω μεγάλη πίεση, αλλά θέλω να είμαι πιο συγκεντρωμένος στις οδηγίες που δίνω στους παίκτες μου».

Για την απόδοση του Κάτσε
: «Ο Κάτσε είναι ένας βασικός παίκτης για εμάς. Ήταν από τους κορυφαίους σήμερα. Έχει σημασία το πώς δουλεύουν στις προπονήσεις. Θα παίζουν όσοι θα δουλεύουν όσοι θέλουμε.

Για τον Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Για να σκοράρει πρέπει και να παίζει. Έβαλε γκολ, έκανε ευκαιρίες, κράτησε μπάλα, έκανε όσα θέλαμε και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Για τον Βίτορ: «Έπαιξαν αυτοί που δουλέψαμε τις τρεις προπονήσεις που είμαι στην ομάδα. Ο Βίτορ και ο Τζαβέλλας έκαναν καλό παιχνίδι, όπως και ο Στέλιος (σ.σ. Μαλεζάς) όταν μπήκε στο παιχνίδι. Θα πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται ο Στέλιος».

Για τη βελτίωση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Πρώτα από όλα περίμενα να γυρίσουν παίκτες. Να είμαστε όσο το δυνατόν γίνετε περισσότεροι. Τώρα αυτό που ζητάω και αυτό που θέλω το ξέρουν οι παίκτες μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης