Ο Ολυμπιακός άλωσε το «Παλαέστρα» με τη νίκη του επί της Σιένα, σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας των Ιταλών στη σειρά των αγώνων τους για την προημιτελική φάση της Euroleague.

O τεχνικός των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς ωστόσο κάθε άλλο παρά… τελειωμένη θεωρεί την πρόκριση της ομάδας του στο Final της Κωνσταντινούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο «Ντούντα», μιλώντας για την «μονομαχία» των δύο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και πάλι στο «Παλαέστρα», επέστησε την προσοχή των παικτών του, προειδοποιώντας ότι περιμένει εντελώς διαφορετικό ματς.

«Είναι ένας άγραφος νόμος αυτά τα ματς να είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σιένα, που είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κατεβαίνουμε ως φαβορί στο ματς αυτό. Στον πρώτο αγώνα όσο ανεβάζαμε ρυθμό τόσο η Σιένα έχανε το ποσοστό της. Από το 61% του πρώτου δεκαλέπτου έπεσε στους 9 πόντους στην τελευταία περίοδο και στο 28%», δήλωσε αρχικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και πρόσθεσε:

«Πρέπει να προσέξουμε και τους παίκτες που δεν έπαιξαν καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως τον Μος και τον Λαβρινόβιτς που έβαλαν μαζί πέντε πόντους. Πρέπει επίσης να πάρουμε πράγματα από παίκτες μας που δεν ήταν όπως τους περιμέναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη ψυχολογικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Πέρο Άντιτς είπε: «Πρέπει να μπούμε στον αγώνα με την ίδια ένταση. Να τους εκπλήξουμε και πάλι. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν την εμπειρία και δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς».

Ερωτηθείς για τον φίλο και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της ΠΓΔΜ, Μπο ΜακΚάλεμπ, ανάφερε: «Εγώ έκανα πλάκα στον Μακάλεμπ όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε. Ήταν πολύ σοβαρός και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει σε αυτούς. Είναι καλό για εμάς να έχουν τόση πίεση να πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το ματς. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης