Τους λόγους που ο περσινός Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρεθεί στο Final 4 παρότι ήταν ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία συγκριτικά με τη φετινή, εξήγησε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Η ομάδα πέρσι είχε μεγάλη ποιότητα και δημιουργικότητα, αλλά χρειαζόταν περισσότερη ομαδική δουλειά. Το εγώ ήταν πάνω από το κοινό συμφέρον. Ακόμη έχω πολύ καλή σχέση με όλους τους παίκτες της περασμένης σεζόν, αλλά αν κληθώ να εξηγήσω γιατί φέτος και όχι πέρσι, τότε έχω να πω ότι υπάρχει ένα βασικό κίνητρο. Έχουμε μεγαλώσει σαν ομάδα και η ανταμοιβή είναι η πρόκριση στο Final 4. Προσωπικά διασκέδασα πολύ την ομάδα μου στο δεύτερο μισό της σεζόν», σχολίασε ο Σέρβος προπονητής σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τον σημερινό (11/05) ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα είπε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος έχει δύο πολύ σημαντικά ατού: ποιότητα και εμπειρία. Για να τα αντισταθμίσουμε θα προβάλουμε τον ρυθμό μας και την ενέργειά μας, η οποία μεγάλωσε στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Έχουμε ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης».

Για τους πρωταγωνιστές της Μπαρτσελόνα: «Ο Ναβάρο είναι ηγέτης της, ειδικά σε τέτοια ματς που είναι χαρακτηριστικό για τόσο μεγάλους παίκτες, αλλά η Μπαρτσελόνα έχει βάθος σε όλες τις θέσεις. Ο Λόρμπεκ μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αλλά νομίζω ότι το κλειδί είναι να μην έχουμε καμία πίεση ότι πρέπει να νικήσουμε».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης