Το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα είχε περάσει στο προσκήνιο στον μπασκετικό Ολυμπιακός. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και τόνισαν πως η ομάδα της Μαδρίτης έχει το πλεονέκτημα, αφού έχει δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια.

«Κάθε παιχνίδι πρεμιέρας σε κάθε διοργάνωση είναι δύσκολο και το συγκεκριμένο γίνεται ακόμη πιο δύσκολο γιατί έχουμε δώσει μόνο έναν επίσημο αγώνα και δεν είμαστε έτοιμοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια σπουδαία ομάδα, που έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της και έχει πολλούς επιθετικούς παίκτες όπως οι Τάκερ, Ροντρίγκεθ, Σουάρεθ και Γιουγ. Νομίζω ότι η Ρεάλ προσπαθεί να παίξει γρήγορα φέτος, οπότε πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που επίσης προσπαθεί να παίξει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθιζε μέχρι τώρα. Δεν υπάρχουν γρήγορες και αργές ομάδες αλλά μόνο ομάδες που τρέχουν και ομάδες που δεν τρέχουν. Περιμένουμε τη συμπαράσταση των οπαδών μας, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι οι οπαδοί μπορούν να κερδίσουν ένα ματς», είπε ο Ίβκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στη νέα Ευρωλίγκα, διοργάνωση στην οποία θα επιδιώξουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Η Ρεάλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και σε αυτή τη φάση είναι πιο έτοιμη από εμάς, γιατί έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να νικήσουμε και να ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης