ΚΑΕ Άρης: Νέο ban για Μαρμπλ - Αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για το πιστοποιητικό της ΕΕΑ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 12:35
ΚΑΕ Άρης: Νέο ban για Μαρμπλ - Αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για το πιστοποιητικό της ΕΕΑ

Νέο απαγορευτικό μεταγραφών επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Άρης λόγω Ντέβιν Μαρμπλ, όπως γνωστοποίησε σήμερα (21/12) η FIBA.

Όπως έγινε γνωστό από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ, στους κιτρινόμαυρους επιβλήθηκε νέο απαγορευτικό μεταγραφών και αφορά τον 29χρονο Αμερικανό περιφερειακό, Ντέβιν Μαρμπλ που αγωνίστηκε στους Θεσσαλονικείς πριν από πέντε χρόνια, αποχωρώντας στα μέσα της σεζόν 2016-17.

Ο Μαρμπλ έχει λάβει το 50% του ποσού που του οφείλεται από την Άρη και προέβη στην καταγγελία που είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθεί νέο απαγορευτικό μεταγραφών στην ΚΑΕ λόγω καθυστέρησης στην τρίτη δόση.

Εξάλλου, προ ολίγων ημερών εξοφλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς όπως συνέβη προηγουμένως με τους Κάμινγκς, Μπάκνερ και Γουίβερ. Η ΚΑΕ Άρης έχει καταβάλει περίπου 200.000 ευρώ σε διακανονισμούς το τελευταίο τρίμηνο για να επιτευχθεί η άρση των ban.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε καταθέσει αίτημα αναβολής επί του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, στη σημερινή (21/12) εκδίκαση της υπόθεσης για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που έγινε δεκτό.

Η αναβολή επιτεύχθηκε εν όψει της εκδίκασης της αίτησης της ΚΑΕ Άρης για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ από το Διοικητικό Εφετείο, η οποία θα λάβει χώρα εντός του Ιανουαρίου. Η απόφαση αυτή συναρτάται με την έκβαση της εκδίκασης ενώπιον της Αθλητικού Δικαστή.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 13:00