Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να προσέφερε ένα αστρονομικό ποσό για να δελεάσει τον Κακά να εγκαταλείψει την Ιταλία  και να μετακομίσει στην Αγγλία, όμως η απάντηση του Βραζιλιάνου σταρ ήταν αρνητική. Μάλιστα την απόφασή του ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Κακά εκτός από εξαιρετικός παίκτης είναι και σπουδαίος άνθρωπος έξω από το γήπεδο. Τα χρήματα δεν είναι το παν γι’ αυτόν. Απέδειξε ότι είναι πιο σημαντικό για τον ίδιο να παραμείνει στην ομάδα, μαζί με τους φίλους του και τους οπαδούς μας, που τον λατρεύουν και του το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Ποτέ δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για να μας ζητήσει περισσότερα χρήματα. Ο Κακά θα παραμείνει η σημαία της Μίλαν.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχισμένος με την απόφασή του να παραμείνει στο Μιλάνο δήλωσε και ο Βραζιλιάνος, τονίζοντας πως: «Η καρδιά μου ήταν αυτή που αποφάσισε! Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Έμεινα στη Μίλαν γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Εδώ με σέβονται και με αγαπούν».

Δείτε στο video πως στον τελευταίο αγώνα της Μίλαν με την Φιορεντίνα (17/1), οι οπαδοί των «ροσονέρι» προσπάθησαν να πείσουν τον Κακά να παραμείνει στην ομάδα τους.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης