ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζωντανός στη μάχη για την παραμονή στη Super League έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Δόξας την περασμένη Τετάρτη, επικράτησε με 2-0 και του Λεβαδειακού και συνεχίζει να ελπίζει για τη σωτηρία της.

Τα γκολ του «Άγιαξ» της Ηπείρου σημείωσαν οι Μπεσέρα (είχε και χαμένο πέναλτι στο 51’) και Ντάσιος στο 22’ και 61΄αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βοιωτοί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 18′, μετά την αποβολή του Αλεξίου.
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκε με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι και πήρε τα «ηνία» του αγώνα, αποκτώντας μάλιστα αριθμητικό πλεονέκτημα αρκετά νωρίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα 18 λεπτά του ματς, ο Αλεξίου… πρόλαβε να αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας τους Βοιωτούς με 10 παίκτες.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Λεβαδειακό, καθώς είδε την εστία του να παραβιάζεται. Στο 22’ ο Μπεσέρα, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του ΠΑΣ και στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής ματς με τη Δόξα, σκόραρε και πάλι με ωραίο σουτ, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 30΄, οι «πράσινοι» βρέθηκαν μία ανάσα από το 1-1, ωστόσο το σουτ του Μαχαίρι κατέληξε στο δοκάρι του Κηπουρού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπεσέρα αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Ντάσιος από τον Κόρμπο, ωστόσο ο ΠΑΣ κατάφερε να φτάσει τελικά και στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος.

Αυτό προήλθε από τα πόδια του Ντάσιου, ο οποίος, έπειτα από πολύ όμορφη συνεργασία με τον Γεωργίου, νίκησε τον Κυριακίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.


Κίτρινες:
Ντάσιος 33′, Ανδράλας 68′, Τζημόπουλος 89′ – Αλεξίου 6′, Κουτσόπολος 39′, Μουλόπουλος 53′, Ζησόπουλος 86′, Μεντί 89′

Κόκκινες: Αλεξίου 18′ (2η κιτρ.)

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (Ζαμπρέλα 73′), Λίλα, Πάντος, Πάντος (Μπακαγιόκο 79′), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα (Ανδράλας 67′), Βίλα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τομάς, Βιάνα, Σουμπίνιο (Ζαουί 71′), Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (Κόρμπος 46′), Μαχαίρας, Μουλόπουλος (Μελισσάς 65′), Παπαδόπουλος.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης