Τον νέο τεχνικό της Καλαμάτας, Γιώργο Βαζάκα, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι, στο προπονητήριο της ομάδας, στη Νέα Είσοδο, ο πρόεδρος της «μαύρης θύελλας», Γιώργος Γρηγορόπουλος.

Στις δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μεσσηνίας τόνισε: «Επιλέξαμε τον Γιώργο Βαζάκα να είναι αυτός ο στρατηγός στις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας, με στόχο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Φέραμε ένα προπονητή που είναι 35 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει περίπου 400 φορές καθίσει στον πάγκο ομάδων σε επίσημα παιχνίδια και τις μισές από αυτές ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε: «Ο πρόεδρος ξέρει και τα λέει καλά και έδειξε ακριβώς την εικόνα της ομάδας και είναι σίγουρα μια κρίσιμη στιγμή για το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας, αφού ο πρώτος τη τάξει εκπρόσωπος είναι η Καλαμάτα. Από κει και πέρα, η σχέση που έχω με τον πρόεδρο, αλλά η ιστορία και η δυναμική της ομάδας έξω από τα όρια του νομού, σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη και έχει μεγάλο πλεονέκτημα η έδρα.

Όλα αυτά με οδήγησαν στο να μπω στα δύσκολα και πρώτη φορά στην καριέρα μου πηγαίνω σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Πάντοτε επέλεγα ομάδες που είχαν στόχο τον πρωταθλητισμό. Ίσως είναι πιο σοβαρή η προσπάθεια αυτή από το να πάρεις ένα πρωτάθλημα, γιατί εδώ διακυβεύεται όχι μόνο η ιστορία μιας ομάδας, αλλά και το όνομα μιας πόλης.

Για μας ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό της Κυριακής. Το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε και μετά θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε καλύτερα την ομάδα, ώστε να αποκτήσει τη στόφα τη δικιά μου και την οποία θέλω εγώ. Θέλω μια ομάδα μαχητική, που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο και να είναι δυναμική. Θεωρώ και πιστεύω ότι οι παίκτες θα έχουν τη σωστή καθοδήγηση, για να πάρουμε αρχικά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Μετά θα δείτε την Καλαμάτα να εντυπωσιάζει, όπως τα προηγούμενα χρόνια, το πανελλήνιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης