Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ άφησε ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Ο Έλληνας άσος, για τον οποίο το παιχνίδι με το Περιστέρι αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του με τον «δικέφαλο» του Βορρά, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για την πρόταση της Άλμπα Βερολίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο έμπειρος παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στο μέλλον με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Ήταν ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή της Άλμπα. Ο στόχος μου είναι να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που είναι σε υψηλές θέσεις. Στον ΠΑΟΚ είχαμε προβλήματα και ατυχίες. Είναι μια απόφαση που πήρα δύσκολα» ανέφερε αρχικά ο Καλαμπόκης και συνέχισε:

«Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Δεν έφυγα λόγω οικονομικών, άλλωστε η διοίκηση φρόντισε να είμαι καλυμμένος, έκανε μεγάλη προσπάθεια για αυτό. Θεωρητικά επηρέασε η έλλειψη στόχων που είχε ο ΠΑΟΚ. Είναι διαφορετικό να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που θα κυνηγήσω τον τίτλο, παρά εδώ που αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Φυσικά υπάρχει, όπως και φέτος μπορεί να υπάρξει συμφωνία και το επόμενο καλοκαίρι να συνεχίσω στην ομάδα. Είναι μια ευχή που δίνω, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα στην καρδιά μου.

Γενικά οι παίκτες που φεύγουν το κάνουν για να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες μπορεί να καλυφθεί το κενό μου εκ των έσω. Θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο για μένα και για την ομάδα. Έδωσα ένα δώρο στον Ντικούδη για να με συγχωρέσει που φεύγω».

Ντικούδης: «Μένω μέχρι νεωτέρας»

Ο Δήμος Ντικούδης από την πλευρά του δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν ξέρω ακριβώς αν μπορεί να αλλάξει κάτι είτε με την παρουσία είτε με την απουσία μου. Μένω μέχρι νεωτέρας. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά δεν είμαι πρόεδρος. Αυτοί που φεύγουν ψάχνουν ένα καλύτερο συμβόλαιο και μια πιο δυνατή λίγκα. Σε αυτή τη φάση της καριέρας μου δεν σκέφτομαι το εξωτερικό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης