Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα απηύθυνε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Αναστόπουλος.

«Θέλω να επισημάνω την μεγάλη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου. Είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Είναι αυτός που δίνει την ώθηση που έχουν ανάγκη οι παίκτες μας, για να φθάσουν στη νίκη. Για πολλούς λόγους, ο κόσμος την Κυριακή πρέπει να δώσει βροντερό παρόν. Άλλες ομάδες δεν έχουν τόσο κόσμο όλη την σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο «μουστάκιας», μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση των «μελανόλευκων», καθώς και για τον Αγροτικό Αστέρα.

 «Το ποδόσφαιρο δεν είναι θεωρία. Είναι πράξη. Και οι παίκτες μας έχουν δείξει με έργα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες έχουν στόχο να έχουν ανάλογη συνέχεια έως και το τέλος των υποχρεώσεων μας. Την Κυριακή έχουμε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Θα διαβάσουμε διάφορα. Προχθές ξεκινήσαμε προετοιμασία για το επόμενο ματς με έναν αντίπαλο που ήδη έχει χάσει αρκετούς βαθμούς στην έδρα του», είπε ο προπονητής του ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης