Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει αποκτήσει η ΑΕΚ, μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρώτη μεταξύ τους «μονομαχία», για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και σε αυτή την αναμέτρηση η «Ένωση» θα χρειαστεί την υποστήριξη των οπαδών της, προκειμένου να μπορέσει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι αυτό το λόγο ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Σταύρος Αδαμίδης, με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, ζητώντας μαζική παρουσία στις εξέδρες αλλά και κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά η δήλωση του Αδαμίδη:

«Φίλοι Ενωσίτες,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της τελευταίας διετίας. Εννέα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για έναν τεράστιο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και παρά τις δυσκολίες μετακίνησης λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική.

Αποφύγαμε την άδικη τιμωρία της ομάδας μας, που θα σας στερούσε το δικαίωμα να βρεθείτε στο γήπεδο. Θα πρέπει να μη δώσουμε στη συνέχεια την παραμικρή αφορμή.  Είναι μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα υποστηρίζοντας με πάθος αλλά με κόσμιο τρόπο τους παίκτες μας, σπρώχνοντας την ομάδα μας στη νίκη.

Η αγάπη σας για την AEΚ δεν αμφισβητείται. Αποδείξτε τη για μια ακόμη φορά. Το βράδυ της Τετάρτης ας σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα.

Σταύρος Αδαμίδης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης