Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ έκαναν προπονητές και παράγοντες των ομάδων, ενόψει της έναρξης της Α1 χάντμπολ των ανδρών, η «αυλαία» της οποίας ανοίγει το Σάββατο. Σ΄ αυτές εκφράζουν την αισιοδοξία τους για ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, καθώς και τις προσδοκίες τους για τις ομάδες τους.

Αργύρης Κωστίδης (πρόεδρος ΓΑΣ Κιλκίς): «Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίκτες και όλους τους παράγοντες. Θα προσπαθήσουμε ο ΓΑΣ Κιλκίς να μείνει στην κατηγορία. Έχουμε τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες. Έχουμε και καινούργιο προπονητή. Θα κοιτάξουμε να σωθεί η ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θωμάς Μουμτζιδέλης (πρόεδρος Αερωπού Έδεσσας): «Περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ενδιαφέρον και γεμάτες κερκίδες. Όσο για την ομάδα μας, θέλουμε να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Κώστας Σταματιάδης (υπεύθυνος τμήματος χάντμπολ ΑΕΚ): «Θεωρώ ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Οι ομάδες είναι λιγότερες. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Στόχος για την ΑΕΚ είναι η τετράδα και ό,τι καλύτερο προκύψει».

Θεόδωρος Γκίνης (προπονητής Βριλησσίων): «Ευχές για υγεία, για ένα καλό πρωτάθλημα και για καλές διαιτησίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Φύκατας (πρόεδρος Φιλίππου Βεροίας): «Αναμένω πως το νέο πρωτάθλημα θα έχει ωραίο θέαμα και θα κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων καθ’ όλη τη διάρκεια. Ο Φίλιππος, συνεπής στον πρωταγωνιστικό του ρόλο, στοχεύει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Φαίνεται πως οι ομάδες είναι ενισχυμένες και λόγω αυτού περιμένουμε πιο δυνατό πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία σε όλους. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο και για να φτάσει ψηλά».

Νικόλαος Παράσχου (πρόεδρος Θερμαϊκού): «Ο Θερμαϊκός είναι ενισχυμένος και έχει τους ίδιος υψηλούς στόχους που είχε και πέρυσι. Ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις στο πρωτάθλημα. Στην τετράδα βλέπω Φίλιππο, ΠΑΟΚ, Θερμαϊκό και ΑΕΚ».

Ανδρέας Μούκιος (μάνατζερ Διομήδη): «Θεωρώ πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό, θα έχει εκπλήξεις και θα διακριθούν οι ομάδες που θα είναι δουλεμένες, σταθερές και πειθαρχημένες. Εμείς στο Διομήδη έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε κάθε παιχνίδι θα στοχεύουμε στη νίκη».

Χρήστος Γιαννάδης (μάνατζερ ΑΣΕ Δούκα): «Περιμένω δυνατό και όμορφο πρωτάθλημα. Εμείς στο Δούκα έχουμε καινούργιο σχεδιασμό».

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Πανελληνίου): «Θεωρώ πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικότερο από το προηγούμενο. Οι ομάδες είναι λιγότερες. Έχουν επενδύσει χρήματα στις μεταγραφές. ΠΑΟΚ, ΆΕΚ, Φίλιππος θα έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά θεωρώ ότι θα πάνε δυνατά και ο Θερμαϊκός με τον Αερωπό. Στον Πανελλήνιο έχουμε κάνει μια στροφή. Στηριχτήκαμε στα νέα παιδιά και «παντρέψαμε» αυτό το υλικό με τους εμπειρότερους Ζαραβίνα, Σαμαρά, Μαστορογιάννη. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Ξεκινάμε με μείον τέσσερις βαθμούς (σ.σ. λόγω της μη δήλωσης συμμετοχής στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας). Παρά τις δυσκολίες, πιστεύω πως θα λειτουργήσει και η ψυχή του Πανελληνίου».

Δημήτρης Πουλιδάκης-Μάκης Οικονομάκης (προπονητές Κύδωνα): «Πιστεύουμε πως ίσως το φετεινό πρωτάθλημα αποδειχθεί το καλύτερο των τελευταίων ετών. Στο πρώτο παιχνίδι θα αντιμετωπίσουμε τον Αερωπό, μια ομάδα έμπειρη και ενισχυμένη. Δεν θα χρησιμοποιηθεί ο Κοκότσκα λόγω τραυματισμού, ο οποίος όμως, θα συμμετέχει στην αποστολή».

Χρήστος Τζουβάρας (προπονητής Ζαφειράκη Νάουσας): «Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Τέσσερις ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Φίλιππος και Πανελλήνιος. Ευχή μας είναι να κερδίσει τον τίτλο ο καλύτερος από τους επικρατέστερους. Ο Ζαφειράκης έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία και να έχει μια παρουσία με διάρκεια και όχι με εκλάμψεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης