Τι κι αν έχουν περάσει κοντά τέσσερα χρόνια από τον τελικό του Μουντιάλ του 2006 ανάμεσα στη Γαλλία και την Ιταλία, ο οποίος σημαδεύτηκε από την αλήστου μνήμης «κουτουλιά» του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι;

Το μίσος και ο θυμός του «Ζιζού» για τον κεντρικό αμυντικό της Ίντερ καλά κρατεί, με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος κατέστησε σαφές ότι προτιμούσε να πεθάνει από το να ζητήσει συγγνώμη στον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος τότε τον είχε προκαλέσει, βρίζοντας τη μητέρα του.

«Συγχωρώ τους πάντες, αλλά όχι αυτόν! Ποτέ! Θα ήταν σαν να μη σέβομαι τον ίδιο μου τον εαυτό. Θα προτιμούσα να πεθάνω», τόνισε αρχικά ο Ζιντάν και κατέληξε:

«Αν ζητούσα συγγνώμη θα ήταν σαν να παραδεχόμουν πως αυτό που έκανε ο Ματεράτσι ήταν φυσιολογικό. Έβρισε εμένα και την άρρωστη μητέρα μου περισσότερες από μία φορές. Γι’ αυτό τον χτύπησα. Αν μου είχε κάνει το ίδιο ένας αξιοπρεπής παίκτης, όπως ο Κακά, θα είχα ζητήσει συγγνώμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης