Καλόπουλος κατά πάντων...

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, 19:05
Καλόπουλος κατά πάντων...
Κατά μέτωπο επίθεση στις ΚΕΔ και ΕΠΟ, καθώς και στα ΜΜΕ πραγματοποίησε ο Δημήτρης Καλόπουλος.

Ο πρώην πλέον διεθνής διαιτητής, κατά την ομιλία του σε σεμινάριο διατητών της Super League όπου τιμήθηκε για την προσφορά του, εξαπέλυσε μύδρους προς κάθε κατεύθυνση.

Τα… βέλη του Καλόπουλου αρχικά είχαν στόχο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αφού ισχυρίστηκε ότι τον πολέμησαν αρκετοί δημοσιογράφοι ενώ έκανε λόγο και για... κατευθυνόμενους σεναριογράφους.

Εν συνεχεία ο πρώην πλέον διεθνής διαιτητής άφησε... αιχμές κατά πρώην προέδρου της ΚΕΔ, επισημαίνοντας ότι «ίσως κάποιοι δε μπορούν να με καταλάβουν γιατί δεν τους αξίωσε ο Θεός να κάνουν οικογένεια, παρά τους μεγάλους σταυρούς και το πρόσωπο του καλού χριστιανού», ενώ για νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής διαιτησίας τόνισε:

«Συμπαρασταθείτε στους διαιτητές, μην προσυπογράφετε ελαφρά τη καρδία τις θανατικές καταδίκες τους για να σώσετε τις θέσεις σας. Άλλωστε, κάποιους από εσάς σας παύσανε αμέσως μετά το ματς που διαιτητεύσατε».

Από την... επίθεση του Καλόπουλου δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος που ήταν «παρών» στην εκδήλωση και άκουσε τον πρώην διαιτητή να του λέει: «Ελαφρύνετε τις αποστολές της Εθνικής ομάδας από ανθρώπους, που ίσως δεν είναι αναγκαίο να παραβρίσκονται ακόμη και αν είναι διαιτητές ή μέλη της ΚΕΔ με τις οικογένειές τους».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι κατά την στιγμή της βράβευσης του, από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή, ο Δημήτρης Καλόπουλος χειροκροτήθηκε έντονα και παρατεταμένα από τους υπόλοιπους διαιτητές και βοηθούς που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012, 19:17