Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε σαν στόχο του Άρη ο Τόνι Κάλβο, με δηλώσεις του στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Ο Ισπανός, ο οποίος απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση για το πρώτο από τα δύο τέρματα που σημείωσε στον αγώνα με τον Ηρακλή, βραβεύθηκε στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της ομάδας κάτω των 21 ετών του Άρη, Δημήτρη Μπουγιουκλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα δεν έχουν αξία τα τρόπαια του πολυτιμότερου παίκτη ή του καλύτερου γκολ. Θέλω το τρόπαιο του Κυπέλλου. Φυσικά, θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά και να παίξουμε στην Ευρώπη, όμως αυτό που έχουμε σαν πρώτο στόχο πλέον είναι την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η χαρά είναι διπλή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, αφού πέτυχα δύο γκολ και η ομάδα πήρε μία σημαντική νίκη και πήρε βαθμούς.

Η ομάδα δεν κέρδιζε και είχε πέσει αρκετά ψυχολογικά. Τώρα η ψυχολογία έχει αλλάξει. Όταν μπαίνουν τα γκολ, έρχονται οι νίκες, θα μπούνε και περισσότερα, αφού, όπως είπα, έχει αλλάξει η ψυχολογία».

Κλείνοντας, ο Κάλβο είπε: «Αυτό που μας είπε και ο προπονητής είναι ότι υπάρχει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον ΠΑΣ και αυτό μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία τους. Εμείς δουλεύουμε στη δική μας τακτική και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Τα Γιάννινα είναι σε δύσκολη θέση, όμως εμείς θα πάμε να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι πηγαίνουμε σε μία δύσκολη έδρα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και το θέμα είναι να κερδίσουμε κι ας μην πετύχω εγώ το γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης