Την απόφασή του να μην αυξήσει το μετοχικό του ποσοστό και να μην αναμειχθεί ενεργά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού επανέλαβε σήμερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον «πόλεμο λάσπης» που δέχεται από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε..

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Διαψεύδουμε ως απολύτως ανακριβή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την άρνηση του κ. Α. Βγενόπουλου να παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και δημοσιογράφους, επειδή κατά τη γνώμη του δεν χειρίζονται με αντικειμενικότητα τα θέματα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαψεύδουμε επίσης ως ανακριβή όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν τις προθέσεις του κ. Α. Βγενόπουλου σχετικά με τη μελλοντική άσκηση των δικαιωμάτων του από τη μετοχική του συμμετοχή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Γενική Συνέλευση, συμμετοχή σε μελλοντικές αυξήσεις κεφαλαίου κ.λπ.).

Δυστυχώς, ο ενορχηστρωμένος πόλεμος λάσπης κυρίως από τις οπαδικές εφημερίδες, αλλά και άλλα Μ.Μ.Ε. ελέγχου του κ. Δ. Γιαννακόπουλου συνεχίζεται, αφού η καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης εις την οποία ο κ. Βγενόπουλος έχει προσφύγει δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ατιμωρησίας.

Προς αποφυγή παρανοήσεων, η τελευταία ανακοίνωση του κ. Α. Βγενόπουλου ισχύει και επαναλαμβάνεται (υπογραμμισμένη) για να μην υπάρξουν νεώτερες σκόπιμες παρερμηνείες περί δήθεν αλλαγής θέσης: ”Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης