Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τις έδρες της Λάτσιο και της Φενέρμπαχτσε για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Ο ιταλικός σύλλογος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγωνιστικές λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων του στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ κι έτσι θα υποδεχθεί στο άδειο «Ολίμπικο» τη Στουτγκάρδη στις 14/3, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στον εντός έδρας αγώνα των προημιτελικών, σε περίπτωση φυσικά που οι «λατσιάλι» ξεπεράσουν το εμπόδιο της γερμανικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδάλλως, η ποινή μεταφέρεται για τη νέα αγωνιστική χρονιά, κάτι που ενδεχομένως να κοστίσει ακριβά στον σύλλογο της Ρώμης, ιδιαίτερα αν αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Η Φενέρμπαχτσε τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για φωτοβολίδες που έπεσαν έξω από το γήπεδο «Σουκρού Σαράτσογλου», στην αναμέτρηση της φάσης των «32» με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ο οποίος διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του τουρκικού συλλόγου για ανάλογα συμβάντα στο παιχνίδι των ομίλων με την Γκλάντμπαχ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα υποδεχθεί χωρίς θεατές στις 14/3 τη Βικτόρια Πλζεν, ενώ ως υπότροπη τιμωρήθηκε και με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διετή αναστολή.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλε επίσης πρόστιμο 60.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε και 40.000 ευρώ στη Λάτσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης