Καμπάνης: «Δεν μιλάω για όνειρα»

Καμπάνης: «Δεν μιλάω για όνειρα»
Στο ενδιαφέρον του για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη «Live Sport» ο Γιάννης Καμπάνης.

«Δεν είναι εύκολο να βγάλεις 5 εκατ. ευρώ και να τα παρουσιάσεις, ειδικά σε αυτή την εποχή. Εγώ το έκανα. Οι άλλοι θα το κάνουν;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος επενδυτής για τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Καμπάνη:

Κύριε Καμπάνη, θα αναλάβετε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

«Είμαι σε αναμονή. Περιμένω μία απάντηση. Έκαναν λάθος, πάντως, με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα. Ευτυχώς που συμβαίνουν κι όλα όσα γίνονται τώρα και ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται… Πρέπει να ενεργεί κανείς με φερεγγυότητα και προσοχή σε τέτοιου είδους ζητήματα».

Σας ενοχλεί ότι εμφανίστηκε κι άλλος ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;

«Έβγαλαν στη μέση τον Σαββίδη. Θα βγάλουν κι άλλους. Πρέπει, όμως, κανονικά, μέσα σε 24 ώρες να γίνει από μέρους του παρουσίαση των οικονομικών εγγυήσεων που προσφέρει. Σας λέω λοιπόν ότι θα βγάλουν κι άλλους. Αλλά θα την πατήσουν. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις 5 εκατ. ευρώ και να τα παρουσιάσεις, ειδικά σε αυτή την εποχή. Εγώ το έκανα. Οι άλλοι θα το κάνουν; Γιατί πρέπει να δείξεις τα 5 εκατ. ευρώ και να μη φοβάσαι».

Να μη φοβάται κανείς να τον ρωτήσουν πού τα βρήκε;

«Με καταλαβαίνετε…».

Αναφέρεστε στην προέλευση των χρημάτων, αλλά πρέπει να γίνετε σαφής.

«Το θέμα αφορά στην προέλευση των χρημάτων που θα εμφανιστούν από όλους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό λέω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Και το πρόβλημα δεν αφορά εμένα».

Πάντως, έχει μπλέξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ.

«Όχι για τον Καμπάνη. Πρέπει να διαχωρίσουμε εδώ το ζήτημα. Υπάρχει, προφανώς, μία διαβούλευση, αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι ο Βρύζας είναι σε δύσκολη θέση».

Με μία πρόταση, το όνειρό σας για τον ΠΑΟΚ;

«Δεν μπορώ να κλείσω μέσα σε μία πρόταση ένα ολοκληρωμένο πλάνο. Μου αρέσει να μιλάω για πλάνα, όχι για όνειρα. Προτιμώ τα συγκεκριμένα λόγια από τις κούφιες υποσχέσεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 09:55