Να ξεπεράσει την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλει ο Άρης, ο οποίος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Χαβιέ Κάμπορα με δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες των «κίτρινων» πρέπει να φερθούν σαν επαγγελματίες και να ξεπεράσουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

«Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στα αποδυτήρια. Είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα και το σκορ με τον ΠΑΟΚ, πρέπει όμως να ξεχάσουμε ό,τι έγινε, να φερθούμε ως επαγγελματίες, να δούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο», τόνισε, πριν από την απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ο Χαβιέ Κάμπορα και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Οι ισοπαλίες δεν μας βοηθούν πλέον σε τίποτα. Χρειαζόμαστε νίκες και αυτό θέλουμε με τον Πανιώνιο. Να κερδίσουμε, κύρια για να ενισχυθούμε ψυχολογικά, αλλά και για να χαρίσουμε μια επιτυχία στους οπαδούς μας. Γνωρίζουμε καλά τον Πανιώνιο, διαθέτει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τον Εστογιανόφ, επιθετικά είναι αποτελεσματικός. Πρέπει να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα του και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Αν λειτουργήσουμε σωστά, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για τα αίτια της βαριάς ήττας από τον ΠΑΟΚ, ο Κάμπορα είπε:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Αν δει κανείς το αποτέλεσμα και τις τελικές προσπάθειες του αντίπαλου, δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς να έχουμε πίεση. Το μεγάλο πλήγμα, κυρίως για την ψυχολογία μας, ήταν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Σε ένα ντέρμπι, το 3-0 ήταν δύσκολο να ανατραπεί. Συν τοις άλλοις, δεν μας ήθελε και η τύχη. Ήταν γενικά ένα περίεργο παιχνίδι, πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης μεταμορφώνεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Θέλουμε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια να κερδίζουμε και με αυτή τη νοοτροπία να πάμε και στους αγώνες μακριά από το σπίτι μας, με αρχή αυτό με τον Λεβαδειακό. Σύμφωνα, λοιπόν, με το πρόγραμμα θα μπορέσουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τέσσερα θετικά αποτελέσματα».

Κλείνοντας, ο 29χρονος Αργεντινός, ανέφερε: «Είναι ευκολονόητο πως, όταν η ομάδα παίζει με δύο επιθετικούς, οι ρόλοι μοιράζονται σε δύο ανθρώπους. Είδατε ότι έτσι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το σύστημα θα βοηθήσει πολύ».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μεχντί Ναφτί και στον τραυματία Νάτσο Γκαρσία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης