Την πεποίθησή του, ότι η Εθνική Αγγλίας διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να κατακτήσει το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός των «λιονταριών», Φάμπιο Καπέλο.

Ο Ιταλός προπονητής παράλληλα χαρακτήρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής ως ένα από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής του, ενώ εξήρε τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.
«Ελπίζω πως θα φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό. Μετά από πολλά χρόνια πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο γιατί έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Άρα, μπορούμε να τις κερδίσουμε» τόνισε αρχικά ο Καπέλο και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν η πρόκληση δεν ήταν τόση μεγάλη θα έμενα σπίτι μου ή θα πήγαινα για διακοπές. Θα είναι μια από τις πιο σημαντικές προκλήσεις της ζωής μου. Το να αναλάβω την Αγγλία αποτελεί ένα από τα όνειρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον πάγκο της. Με τη Μίλαν, τη Γιουβέντους, τη Ρόμα και τη Ρεάλ πάντα ήθελα να κερδίζω και το ίδιο αισθάνομαι και τώρα με την Αγγλία».

Καταλήγοντας έπλεξε το εγκώμιο του Γουέιν Ρούνεϊ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο Ρούνεϊ είναι οι τρεις καλύτεροι παίκτες στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Έχουν διαφορετικό στυλ. Ο Ρούνεϊ είναι δυνατός και τρέχει πολύ, ενώ φέτος έχει πετύχει πολλά γκολ. Είναι ένας από τους καλύτερους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης