Καπετάνος: «Ήρθε με χαρτάκι ο Αλκαράθ»

Καπετάνος: «Ήρθε με χαρτάκι ο Αλκαράθ»
Λάβρος κατά του νέου τεχνικού του Άρη, Λούκας Αλκαράθ, εμφανίστηκε ο Κώστας Καπετάνος, μιλώντας για την απόφασή του να φύγει από τον Άρη.

«Ο νέος προπονητής ήρθε κατά την γνώμη μου με χαρτάκι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κοζανίτης μέσος, ο οποίος παράλληλα μίλησε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Αθλητικό Metropolis:

Για την προσφυγή του: «Είμαι με την οικογένειά μου αυτή τη στιγμή, ήρεμος. Δεν έχει τελειώσει το θέμα με τον Άρη καθώς δεν με έχουν πάρει κανένα τηλέφωνο από την ΠΑΕ, ενώ η προσφυγή μου εκδικάζεται στις 7 του μηνός. Εγώ θα ξαναπώ ότι δεν θέλω ούτε ευρώ παραπάνω από αυτά που έχω δουλέψει. Δεν φεύγω από τον Άρη γιατί δεν πληρωνόμουν, απλά δεν πήγαινε άλλο στην ομάδα. Το μόνο που ζητώ είναι τα δεδουλευμένα μου».

Για τον λόγο που έφυγε από τον Άρη: «Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ένιωσα ότι δεν μπορώ να μείνω στην ομάδα. Δεν μπορούσα να συνεχίσω στον Άρη. Υπήρχε ένα κενό και ειδικά με την πρόσληψη του νέου προπονητή, έγιναν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο νέος προπονητής ήρθε κατά την γνώμη μου με «χαρτάκι», αφού τελειώνει άτομα που έχουν βοηθήσει, όπως ο Γκέσιος. Διαβάζω ότι έχει και μία λίστα με πέντε άτομα που θέλει να διώξει, ενώ η ομάδα χρειάζεται αυτούς τους παίκτες».

Για το γιατί πιστεύει πως δεν τον ήθελαν στην ομάδα: «Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όλοι οι προπονητές που ήρθαν στην αρχή με είχαν εκτός, ενώ μετά βλέποντας την απόδοσή μου, με έβαζαν στις αποστολές. Κάποιος άλλος δεν ήθελε τον Κώστα Καπετάνο στην ομάδα. Επειδή έπαιξα και σε Ηρακλή και σε Βόλο, κάποιοι δεν με ήθελαν, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς ποιοι είναι αυτοί».

Για τις πολλές μεταγραφές: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως η ομάδα με τις μεταγραφές το μόνο που κατάφερε ήταν να βγει μία φορά στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα να καταχρεωθεί, όταν θα μπορούσαν να βασιστούν σε άτομα από την Κ-20 του συλλόγου. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί έκαναν αυτές τις κινήσεις, ίσως για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις κερδίζοντας χρήματα».

Για τη συχνή αλλαγή προπονητών στους «κιτρινους»: 
«Θα μπορούσε η ομάδα να κρατήσει Πασιαλή-Μπουγιουκλή και να βγάλουμε τη χρονιά άνετα. Αλλά και ο καινούργιος τεχνικός θα βοηθήσει όσο μπορεί. Μακάρι και η καινούργια διοίκηση να κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει και να βοηθήσει την ομάδα».

Για το πότε πληρώθηκε από τον Άρη τελευταία φορά:
«Τα τελευταία λεφτά τα πήρα τον Οκτώβρη. Πήρα 15000 ευρώ, από δεδουλευμένα, αλλά το περσινό μου συμβόλαιο είναι ακόμη σχεδόν απλήρωτο. Ακόμη μιλάω με τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω πως η ομάδα θα ανακάμψει. Αυτό που πρέπει να αλλάξει στον Άρη είναι υπάρχει υπομονή και στήριξη στους παίκτες».

Για τον νέο σταθμό στην καριέρα του:
«Ελπίζω ότι θα τελειώσει το θέμα με τον σύλλογο που συζητώ και να το μάθετε σε κανένα δεκαήμερο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013, 16:47