Πεπεισμένος ότι το «deal» θα ολοκληρωθεί σύντομα και ο πρίγκιπας θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν δήλωσε ότι κάποιοι μπαίνουν εμπόδιο στη συμφωνία και σημείωσε ότι τη Δευτέρα οι δικηγόροι θα έχουν την εξουσιοδότηση.

«Ο πρίγκιπας δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα. Έχουμε κάνει μια ξεκάθαρη πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο να κάνουμε, δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Αν ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτική πρόταση, ας μας το πει. Αμφιβάλλω. Ο πρίγκιπας, όταν θα έρθει στην Ελλάδα, θα μιλήσει για όλα. Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να μπουν εμπόδιο στο deal» είπε ο Βλάσης Τσάκας στη «SportDay» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σας είπα ότι τη Δευτέρα θα στείλουμε την εξουσιοδότηση. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε τη συμφωνία και μετά να δω τι θα λένε. Σας είπα ξανά ότι έχουμε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι όλα όσα έχουμε δεσμευτεί, θα γίνουν πράξη».

Κλείνοντας ανέφερε: «Το ξέρουμε πως υπάρχει προθεσμία. Δεν πιστεύω να έρθουμε τη Δευτέρα το πρωί και να μας πουν “τελειώσαμε, την πήραν την ομάδα άλλοι”. Θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης