Στην απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή θα προχωρήσει ο Παναιτωλικός, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Football League, τόνισε πως η ατυχία με τον Μουμίν σε συνδυασμό με τον χαμηλό αριθμό του ρόστερ, «αναγκάζει» την ομάδα του Αγρινίου να κάνει ακόμη μία μετεγγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 9.61:

«Είναι δύσκολο αυτή την εποχή να πραγματοποιηθεί μετεγγραφή αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Προσπαθούμε όμως να βρούμε κάτι ακόμη μετά την ατυχία που είχαμε με τον Μουμίν.

Άλλωστε πρέπει να ανεβάσουμε και τον αριθμό στο ρόστερ αφού έχουμε περίπου 20 παίκτες με τους 4-5 να είναι μικροί. Άρα με 15-16 δεν βγαίνει η χρονιά και καλό είναι να κάνουμε μία μετεγγραφή ακόμη».

Όσον αφορά στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Καμαρά, Ντιμπαλά και Ακουάρο, ο Καραγεωργίου τόνισε: «Κανένα δίλημμα δεν είχαμε για τον Καμαρά. Τον ξέρουμε όλοι. Ο Ντιμπαλά μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα καθώς τώρα ήταν έξω από τα νερά του αλλά θα είναι καλύτερος στην συνέχεια. Για τον Ιταλό έδειξε να πάει καλά με τον Κούσα, δεν είχαν προβλήματα και όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης