Καραγεωργίου: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, 18:35
Καραγεωργίου: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες
Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα του Εργοτέλη έχουν βάλει σε περιπέτειες την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες.

Αυτό άλλωστε επισήμανε με δηλώσεις του ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου, ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη», ο οποίος έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τους «κιτρινόμαυρους».

«Βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια που απομένουν είναι πολύ σημαντικά για εμάς και καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου και πρόσθεσε: «Τα περιθώρια για απώλειες βαθμών έχουν εξαντληθεί και το μόνο που περνάει από το μυαλό μας είναι η αναμέτρηση της Κυριακής με την Καβάλα και στο να αποκομίσουμε βαθμολογικά οφέλη.

Ο αντίπαλος είναι πολύ ικανός και διαθέτει πολύ καλή ομάδα, ωστόσο την συγκεκριμένη στιγμή μετράει περισσότερο η ψυχή και το πάθος. Ελπίζω ότι θα τα έχουμε σε μεγάλο βαθμό, ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, 18:46