Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της χθεσινής νίκη της Φούλαμ με 2-1 σκορ επί της Γουέστ Μπρομ ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Έλληνας μέσος, που έδωσε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα των «κότατζερς», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου την Τετάρτη, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, τονίζοντας ότι η επικράτηση επί των «μπάγκις» τούς γέμισε αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν το ματς με τη Γουέστ Μπρομ δεν είχαμε πάρει τους βαθμούς που ελπίζαμε ειδικά εντός έδρας. Νιώθαμε ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο δεδομένης της ποιότητας της ομάδας μας. Νιώθω ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας με τη Σουόνσι. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είχαμε κερδίσει, όμως δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία. Πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας, καθώς ξεκινήσαμε το νέο έτος με μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας, κάτι που βοηθάει την ψυχολογία μας», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Έλληνας μέσος.

«Πιστεύω ότι τώρα μπορούμε να χτίσουμε στη νίκη μας στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το Σαββατιάτικο παιχνίδια για το Κύπελλο με την Μπλάκπουλ. Το αποτέλεσμα με τη Γουέστ Μπρομ θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, καθώς η ομάδα αξίζει να είναι ψηλότερα από τη θέση που βρίσκεται τώρα. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην Πρέμιερ Λιγκ και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται στο Κύπελλο. Αν μας δοθεί και η ευκαιρία να το κερδίσουμε, τότε γιατί όχι; Αν έχουμε αυτοσυγκέντρωση στο επόμενο παιχνίδι μας, θα δείξουμε ότι δίνουμε σε κάθε παιχνίδι την όλη μας την προσοχή, κάτι που μακροπρόθεσμα θα είναι καλό και για την ομάδα και για καθέναν ξεχωριστά», πρόσθεσε ο πολύπειρος άσος.

Καταλήγοντας ο «Κάρα» τόνισε: «Ακόμα και όταν ήμουν πιο νέος, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και πιο έμπειροι με βοήθησαν. Οι νεαροί παίκτες θέλουν να μαθαίνουν. Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα όταν είσαι νέος, ίσως κι εγώ τότε, όμως δεν ισχύει. Αν ένας νεαρός παίκτης ζητήσει τη συμβουλή μου, δεν είναι μόνο χαρά μου να το κάνω αλλά και καθήκον μου. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τη γλώσσα, καθώς πρέπει να βελτιώσω και άλλο τα αγγλικά μου, όμως προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, κάτι που κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης