Έκκληση στους διεθνείς να μη γκρεμίσουν ότι με κόπο χτίστηκε τα τελευταία χρόνια απηύθυνε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά την εντός έδρας ήττα από τα Νησιά Φερόε.

Εμφανώς απογοητευμένος και πικραμένος από τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση της «γαλανόλευκης», ο τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων ζήτησε από τους παίκτες να κοιτάξουν μπροστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό το σύνολο, το οικοδόμημα, χτίστηκε με κόπο και αίμα. Και τώρα πάμε να το γκρεμίσουμε σχετικά εύκολα. Τα παιδιά θα πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και όλοι να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε σωστή νοοτροπία και να βγάζουμε χαρακτήρα και εγωισμό στο γήπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Καραγκούνης έκανε λόγο για «οδυνηρό αποτέλεσμα», ενώ χαρακτήρισε «δύσκολη κάθε μετάβαση, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο». Συνέχισε λέγοντας: «Σε τέτοιες βραδιές όλα φταίμε όταν χάνεις και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια, κάτι που δεν το κάναμε. Το βασικό είναι να βγάζουμε χαρακτήρα στον αγώνα. Αυτό είναι το πιο βασικό, όπως και η νοοτροπία. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο.»

Για την «επόμενη μέρα» ανέφερε: «Σαφώς και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα τα βάλουμε κάτω και θα αναλύσουμε την κατάσταση με πιο καθαρό μυαλό. Θέλω να πω ότι και σε αυτό το ματς η συμπεριφορά του κόσμου ήταν πρωτόγνωρη. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε. Παρόλο που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε δεν μας αποδοκίμασε. Με αυτά που κάνουμε τείνουμε να γυρίσουμε πίσω σε άλλες εποχές.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης