Χαρούμενος που βρίσκεται στις τάξεις της εθνικής ομάδας και σίγουρος ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει την ποιότητα να επανέλθει δριμύτερο στα προκριματικά παρουσιάστηκε ο Νίκος Καράμπελας.

Μιλώντας στο πλαίσιο των προπονήσεων ενόψει της αναμέτρησης με τις Νήσους Φερόε, ο αμυντικός της Λεβάντε χαρακτήρισε τιμή την κλήση του από τον Κλαούντιο Ρανιέρι και έδειξε ανυπόμονος να ενισχύσει την Εθνική στις επόμενες υποχρεώσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Καλό είναι να αποφεύγονται, αλλά συμβαίνουν. Έχω γυρίσει δυνατός, δεν αισθάνομαι ενοχλήσεις. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που περίμενα καιρό και το ευχόμουν. Ελπίζω να σταθώ αντάξιος των περιστάσεων και να βοηθήσω.

Υπάρχει ταλέντο και έμπειροι παίκτες στην ομάδα που έχουν θέσει τις βάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού και έναν τεχνικός ο Κλαούντιο Ρανιέρι που ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της.

(Το κακό ξεκίνημα) είναι κάτι που δυσαρεστεί όλο τον κόσμο και όχι μόνο εμάς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει τόσο καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια. Παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης