Ο Ιταλός προπονητής Κάρλο Αντσελότι με δηλώσεις του στη Marca ανέφερε ότι δεν θα απέκλειε την επιστροφή του, για δεύτερη θητεία στο κλαμπ της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι πέτυχε αυτό που ζητούσαν όλοι οι φίλαθλοι των «Λος Μπλάνκος» χρόνια στη Μαδρίτη, μετά την κατάκτηση του 10ου «Champions League» του συλλόγου.

Ο Αντσελότι έχει μόλις ξεκινήσει την πρώτη του σεζόν ως προπονητής στην Μπάγερν Μονάχου, μετά από ένα χρόνο εκτός (λόγω εγχείρισης στην πλάτη), μετά την περίοδο 2014-15, οπότε και η Ρεάλ τον απέλυσε επειδή η σεζόν εκείνη είχε τελειώσει χωρίς ένα τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 12 μήνες νωρίτερα ο πολύ αγαπητός στους κόλπους των «μερένχες», Αντσελότι, είχε οδηγήσει τη Ρεάλ στην κατάκτηση του τροπαίου της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, με νίκη 4-1 στην παράταση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Λισαβόνα 

Ερωτηθείς από τη Marca αν θα επέστρεφε για μια δεύτερη θητεία, στο μαδριλένικο κλαμπ είπε: «Φυσικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην επιστρέψω. Ήταν μια ωραία εμπειρία. Μια εμπειρία που εύχομαι να τη ζήσουν όλοι οι προπονητές τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Εγώ νιώθω πανευτυχής που το κατάφερα αυτό. Να προπονήσω δηλαδή τη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι ένα από τα ιστορικότερα ποδοσφαιρικά κλαμπ του κόσμου». 

«Οφείλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στη Μαδρίτη αλλά και τον κόσμο για την αγάπη του. Τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου» προσέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο Αντσελότι είχε απολυθεί υπήρξε μια μίνι ανταρσία στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Σέρχιο Ράμος να είναι ανάμεσα στους παίκτες που υποστήριξαν δημόσια ότι έπρεπε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδος…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης