Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Σοφοκλή Πιλάβιου στον ένατο τακτικό ανακριτή. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κλήθηκε να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ο επικεφαλής της ελληνικής ομοσπονδίας κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, λόγω της θέσης που κατέχει, αλλά και για όσα ανέφερε ο Μάκης Ψωμιάδης στην κατάθεσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Πιλάβιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι δέχθηκε πιέσεις για τον ορισμό διαιτητών στους αγώνες, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι ο διαιτητής δεν είναι ο κρίσιμος παράγοντας για την αλλοίωση του αποτελέσματος ενός παιχνιδιού.

Αναφερόμενος στους διαιτητές, τα ονόματα των οποίων ακούγονται στις επίμαχες συνομιλίες, υποστήριξε ότι οι εκθέσεις για αυτούς είναι άριστες.

Εν τω μεταξύ, για συμπληρωματική απολογία κλήθηκε για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος ο bookmaker Βασίλης Καρακούλιας, ο οποίος συνεχίζει να κρατείται για την υπόθεση των στημένων αγώνων και των παράνομων στοιχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανακριτής τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία μετά τα καινούργια στοιχεία που προέκυψαν από την κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών, από τα οποία διαπιστώνονται δύο εκατομμύρια ευρώ, που φέρονται να συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό.

Ο Βασίλης Καρακούλιας έχει παράλληλα καταθέσει στον ανακριτή αίτηση για την αποφυλάκισή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης