Ανακοίνωση, με την οποία καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ, εξέδωσε η Καλλιθέα, μία ημέρα μετά το κατ’ ευφημισμό φιλικό με την «Ένωση» στο «Γ. Λαμπράκης».

Οι διοικούντες τους «μπλε» παράλληλα εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στον τεχνικό της Ένωσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Η ομάδα μας συμπαραστέκεται απόλυτα στον προπονητή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς, που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, και εύχεται τα χθεσινά γεγονότα να αποτελέσουν μία μακρινή και ασήμαντη λεπτομέρεια στην πορεία του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη ενός αγώνα, που είχε τον χαρακτηρισμό του φιλικού αλλά μετατράπηκε από ορισμένους ταραξίες της ΑΕΚ σε ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας συμπαραστέκεται απόλυτα στον προπονητή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγιεβιτς, που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, και εύχεται τα χθεσινά γεγονότα να αποτελέσουν μία μακρινή και ασήμαντη λεπτομέρεια στην πορεία του.

Oμως παράλληλα τα επεισόδια αναδεικνύουν και ευθύνες. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ στο γήπεδο. Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έβλεπαν πριν την έναρξη του αγώνα ότι φίλαθλοι σκαρφάλωναν από τα κάγκελα και έμπαιναν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι χωρίς εισιτήριο. Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις των ανθρώπων της διοίκησης της Καλλιθέας για να κινητοποιηθούν και να δράσουν. Και τέλος παρά το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά έβλεπαν τους ταραξίες να σκαρφαλώνουν από τα κάγκελα και να μπαίνουν στον στίβο του αγωνιστικού χώρου, δεν έκαναν απολύτως τίποτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς η αδράνεια έδωσε την ευκαιρία στους γνωστούς άγνωστους, που όμως πρέπει κάποτε να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη, να κάνουν τους βανδαλισμούς τους. Η ΠΑΕ θα διερευνήσει πλήρως την υπόθεση προκειμένου όχι μόνο να μην επαναληφθούν τέτοια έκτροπα αλλά και για να δώσει το δικό της αγώνα κόντρα στη βία, την ασυδοσία και την ατιμωρησία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης